Így készült a közös Arcápoló csomag!

Most, hogy visszanézem a videót, azt kell mondjam, hogy annyira mi vagyunk. Kicsit kócosak, kicsit fáradtak, maga a videó is rohanós volt, mert mind a kettőnknek sietni kellett a gyerekért az oviba, de rengeteg szeretet van és azt hiszem főleg megkönnyebbülés, mert bizony nem volt ez olyan egyszerű egyikünknek sem. Végül nagyon boldogok vagyunk hogy az utolsó pillanatra minden elkészült, köszönjük szépen Gabinak, a zseniális grafikusnak a tervezést és a sok segítséget, még én is odáig vagyok a címkékért, pedig az nagyon ritka! 

Alapvetően én ugye igen sok terméket használok a mindennapokban, Zsófi viszont abszolúte nem, éppen ezért könnyű volt megegyezni abban, hogy minimál összetevős, ugyanakkor maximális hatóanyagtartalmú terméket szeretnénk létrehozni. 

Nagyjából egyszerre találtuk ki a szérumot, amiben rengeteg vadgesztenye és csodamogyoró van, merthogy a bőrünkre pont kellene, de nem igazán van a piacon olyan, amit szívesen használunk. A szérum fejlesztése volt a legnehezebb, nyilván rettenetesen kritikus vagyok és szegény Zsófit néha az őrületbe kergettem, de végül tökéletes lett az állaga, mindennel kombinálható és a csomagolás is remek lett! Ezután jött az ötlet, hogy valami komplex megoldás kellene, így kezdtünk el dolgozni az arckrémen is. 

Olyan sok minden kavarog most a fejemben, a szívemben és mindenhol, hogy jelenleg képtelen vagyok többet írni. Az elmúlt napokban olyan nagyon határozottan mondtam szűk körben, hogy legkésőbb a blog 5. születésnapján (vagyis hamarosan) be fogom fejezni az egészet. Nagyon sok oka van, amiről majd egyszer mesélek, de az az igazság, hogy tegnap, amikor végre megoszthattam a hírt, valami olyan fantasztikus érzés volt, amit már nagyon régen nem éreztem. Nem tudom hogyan lesz a jövőben, merre billen a mérleg, de most nagyon boldog vagyok és ez a lényeg. A csomagot ITT találjátok! 

 

Hálásan köszönöm NEKTEK a rengeteg támogatást és a kedvességet, nélkületek mindez nem jöhetett volna létre! 

#megyekbömbölni

 • Szívből gratulálok! Fantasztikusak a kencék! A blogvilágból pedig nagyon hiányoznál, eszedbe ne jusson semmi butaság! ❤️

  • Odil

   Azért ez egy komplex dolog, nem butaság végre magamat előtérbe helyezni. ? Akkor kell abbahagyni, amikor már nem örömet, sokkal inkább fejfájást okoz.

 • Damarisz

  Nagyon régóta követlek, biztos megveszem miattad ezt a termékcsomagot!:) Remélem sosem hagyod itt a blogod, mert mindig nagyon izgatottan várom az új posztjaidat.

  • Odil

   Nagyon szépen köszönöm a bizalmat! Az a helyzet,hogy van még mondanivalóm, de határozottan érzem a végét.

 • anita

  Szivbol gratulalok lanyok! Remelem lesz meg kollab koztetek a jovoben is!

Leave a comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .