Best of 2018

Ma délután úgy ébredtem, hogy nagyon kellene már csinálni valamit a blogra is. Megjegyzem, ez nem jó, ébredhettem volna úgy is, hogy hurrá, ma csinálok egy posztot! Azt hiszem az elmúlt évre ez így általánosan jellemző, egyre kevésbé szeretem gyártani a tartalmakat, sőt mondhatjuk hogy ez az “influencer őrület” úgy ahogy van az agyamra megy, és nem kívánok a részese lenni. No de most nem azért jöttem, hogy elmondjam mi nem tetszik, sokkal inkább a jó dolgokról szeretnék megemlékezni egy kicsit. 

Hogy szépségblog szaga legyen, kezdjük a bőrápolással! Soha nem gondoltam volna, hogy eljön az az idő, amikor az arcápolási rutinomat többnyire hazai termékekből fogom felépíteni. Szerintem bátran mondhatom hogy egyre több igazán minőségi, sőt innovatív magyar kozmetikum kerül a piacra, aminek nagyon és még annál is jobban örülök! Tudjuk, hogy nálam nincsen nagyobb Phi kozmetikum rajongó (legutóbbi poszt ITT), mindig inspirálnak a lányok és hatalmas példaképeim is egyébként. Szorosan kapcsolódik Kata (Blanche) akiben szintén maximálisan megbízom és már érik egy rendelés, mert teljesen le vagyok maradva a dolgaival. MySkin Tündiről is írtam már részletesebben, remélem jövőre még több szuper krémmel örvendeztet meg minket, mert az összes eddigi “gyermekét” nagyon szerettük úgy családilag. Végül, de nem utolsó sorban a számomra egyik leghitelesebb bőrápolási guru Judit, azaz a G&G és a Skinsmart anyukája. Egyszerűen profi, minden amit csinál és ahogy csinálja, a kommunikáció, a weboldal, a videók, mind mind nagyon hasznosak. Az általa fejlesztett termékek mindegyikét kipróbáltam már és tudjátok, hogy náluk is maradtam (főleg ami a hámlasztókat illeti), tökéletesen elégedett vagyok, sőt! Ha pedig egyetlen márkát kellene választanom, ami nem hazai és a legtöbbet használtam az elmúlt évben, az a Clinique lenne, a hamarosan következő arcápolási posztban lesz szó a kedvencekről is.   

Ami a sminket illeti, szintén tervezek egy kis összefoglalót, bár meg kell mondjam nem voltam túl kreatív az elmúlt időszakban. A heti 4-5 edzés miatt eleve minimális smink van rajtam, ha pedig belelendülök, akkor szinte kivétel nélkül Nabla és IsaDora termékeket használok, mert remekül kiegészítik egymást. Volt néhány kellemes és kellemetlen meglepetés, ezekről lesz szó a következő bejegyzésben. 

Élményekben szerencsére egyáltalán nem volt hiány. Szakmai fronton meg kell említenem, hogy megtartottam életem első nagy előadását az Olasz Külkereskedelmi Intézet által szervezett Olasz Fesztiválon (élménybeszámoló ITT), ahol fantasztikus embereket és izgalmas kozmetikumokat ismertem meg. Az év nagy részében marketing tanácsadóként volt szerencsém igen sok céggel együtt dolgozni, feltett szándékom jó irányba terelni a kozmetikai piacot, de ez is valami olyasmi, amiről órákig tudnék beszélni. Megtisztelő volt az idei Beauty Forum Szakkiállítás vendégeként teltház előtt levezényelni az első kerekasztal beszélgetésemet is, remélem a résztvevők annyira jól érezték magukat mint mi.

Lévén rengeteget dolgozom, a blogra nagyon kevés idő/energia jut, a sajtótájékoztatókra pedig egyre kevésbé visz rá a lélek, kivéve ha tudom, hogy a kedvenc régi bloggereim is ott lesznek, ilyen volt például a Rossmann buli, amit soha nem hagyok ki, de a L’Occitane is a szívem csücske, főleg a jótékonysági kampányaik, amikben továbbra is nagyon szívesen veszek részt én is. Vitamin Well márkanagykövetként innen is köszönöm az egész éves támogatást, mára nem tudok elképzelni egy edzést sem valamelyik frissítő nélkül, imádom őket és továbbra is lelkes fogyasztó leszek. Leírhatatlanul büszke voltam amikor megláttam, hogy az idei JOY Prixe de Beauté dijazottak között egy Phi Kozmetikum is helyett kapott, éljen!  

Szerencsére 2018-ban is egészen sok helyre sikerült eljutni, a születésnapunkat Barcelonában ünnepeltük, de megjártuk Szicíliát, a meseszép Grúziát és pár napja jöttünk vissza Izlandról, ahol a Szilvesztert ünnepeltük, ha érdekes lehet akkor frissítem a korábbi képes beszámolót. Az utazásokat egyébként nyomon követhetitek Instagramon, a sztorizás aktív szokott lenni még akkor is, ha kevés képet osztok meg egyéb helyeken, illetve az összefoglalóban utólag is mindent megtaláltok. 

Muszáj megemlítenem a balett órákat is, mert talán az elmúlt év legjobb döntése volt újra elkezdeni. A balett valahogy mindig az életem része maradt, pedig már nagyon régen abba kellett hogy hagyjam, aztán a nehéz időszak közepén jött egy Isteni sugallat, ha valamikor, akkor most kell beiratkozni. Megtettem, jól tettem, fél éve az életem része, elmondhatatlan élmény. A tanáraim szuperek, szereztem egy jó barátot, megtaláltam az egyensúlyt, érzem hogy fejlődök, még ha nagyon fáj is (sérülés) megyek, csinálom, kikapcsol, feltölt és soha többé nem akarok élni nélküle.

Most aztán mondhatja nekem bárki, hogy műtött gerinccel, gyerek után, munka mellett, 30 felett lehetetlen a 90 fokos arabesque. Nem az! A balett az egyik legkeményebb sport a világon, rengeteg kitartást igényel, én sem gondoltam volna, hogy a 7 és fél perc plank egyszer simán menni fog, vagy hogy széket tudok törni a lábdobással (jeté), pedig!

Amikor a kezdő intenzív tanfolyamon egy 60 körüli nővel beszélgettem arról, hogy miért is iratkozott be, azt mondta nekem, hogy soha semmihez nincs késő. Bakancslistás terve volt, így eljött, kipróbálta, szereti és örül hogy bevállalta. Elmosolyodtam és igen, mennyire igaza van! Azon gondolkoztam, mennyi mindenről mondtam már le életem során, vagy féltem belevágni, de ahogy telik az idő rá kell jönnöm, hogy butaság az egész. Csinálni kell, nem álmodozni róla.     

 

Ennyi volt most az éves összesítő, ha van kedvetek írjátok meg Nektek milyen felejtehetetlen élményeitek voltak!

Részemről annyi biztos, hogy idén is itt leszek, folytatjuk!  

 

Leave a comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .