Max Factor Glossfinity / Cerise

Nagyon ritkán fordul elő, hogy az ember lánya véletlenül kiszúrja a tömegből pont azt az árnyalatot amit már hosszú ideje hiába keresett. Persze, számos hasonló van, de egyik sem az igazi. Így voltam ezzel a lakkal, első látásra tudtam, hogy ő az amit elképzeltem magamnak. 

IMG_3648

A Cerise egy igazán élénk narancsos piros, egyszerre vad és játékosan nőies.

IMG_3653

Az ecset hosszú és vékony, maga a lakk pedig nagyon híg, ezért nem árt odafigyelni a felvitelkor.

IMG_3667

Meglepően pigmentált, két rétegben tökéletesen fed és gyorsan szárad, a színe pedig éppen olyan mint az üvegben.  

IMG_3674

IMG_3688

IMG_3681

Összességében egyszerűen imádom, annyira az én színem, hogy legszívesebben csak ezt viselném. Fedőlakk nélkül is nagyon szép fényes, idővel kicsit besötétedik, de nem látványosan. Arra kell figyelni, hogy tényleg két vékony réteg legyen, különben a száradási ideje jócskán megnőhet. Sajnos az én körmeimen mostanában semmi nem tart 2-3 napnál tovább, így volt ez most is, de nem volt szívem megválni tőle, ezért újrakentem. A teljes ára 2000Ft körül mozog, én féláron szereztem be és mondhatom, hogy nagyon megérte!

 

Próbáltatok már Max Factor lakkokat? Mik a tapasztalatok? 

 • Audrey80

  Nagyon szép, igazi piros. Egy sötétkék MF lakkom van, első és utolsó ebből a márkából. Ennyi pénzért 1 napig szép, fedőlakkal is, nekem nem éri meg.

  • Odil

   Szerencsére ezzel nem volt ilyen baj, három napig teljesen jó volt fedő nélkül is. Teljes áron nem biztos, sőt biztos hogy nem kísérletezek de így nem bántam meg.

 • LakkMatt

  Hát ez valami gyönyörű szín, pont olyasmi amit én is keresek!! Az ilyen színű lakkokat szoktam nyáripirosnak hívni ( minden benne van a pipacsoktól a cseresznyéig ami kell :)

  • Odil

   Igen!! Nekem is ezért tetszik annyira, imádom ezt a színt.

 • Váczi Ági

  Gyönyörű ez a szín! :) Nálam sem tartanak sokáig a lakkok. :(

  • Odil

   Ez az én álom színem :) Nekem sem, rengeteg kézmosás, baba és minden ezért sajnálom is a lakkot, ráadásul az NYC fedő is megadta magát, szereznem kell egy másikat.

 • Gelányi Anikó

  Csodaszép ez a lakk! :)

  • Odil

   Szerintem is! :)

 • Dyna

  nekem egy padlizsánlila glossfinitym van, egy barátnőmnek kölcsön adtam még vagy 1 éve, ő olykor felkeni és kedveli. nekem picit túl híg volt, bár azóta már 1-1 másik márkánál is találkoztam ezzel a jelenséggel (pl. barry m lakkok nekem talán még hígabbak). azt hiszem, ugyanilyen piros az én kedvenc "dög" piros lakkom is, ami egy 6,5 éves l'oreal lakk, persze azt is csak tavaly nyáron mertem először felkenni mind a 10 körmömre, előtte csak az üvegben szemléltem. :D

  • Odil

   Tényleg híg, de a Navy is az és egészen megszoktam. Dyna :D Legalább akkor egyszer jó volt?

   • Dyna

    remek volt, meg is fogom ismételni! csak nőjenek meg, most úgy tűnik (kopp-kopp-kopppp), kezd eltűnni a lemezes töredezés a körmeimről, mármint már csak 1 ujjamon fenyeget. :D

 • Anett

  Odil, én mindenért téged hibáztatlak! :D Annyira nem az én világom ennek a lakknak a színe, de amióta oldalt folyamatosan visszaköszönt nekem az oldaladon, azóta egyre inkább szemeztem vele. Ma fajult odáig a dolog, hogy akaratlanul is a kosaramba vándorolt és hazajött velem. Ó jajj nekem. :D

  • Odil

   Mindjárt lecserélem az oldalsávot :D

Leave a comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .