Utolértek a krémes szemfestékek

Mostanában vonzódom a krémes szemfestékekhez, ami azért érdekes mert ezidáig egyáltalán nem izgattak fel, sőt! Azok után, hogy az a rémes élmény ért az Essence festékekkel, majdnem feladtam a próbálkozást, de szerencsére csak majdnem.

Maybelline Color Tattoo – On and on Bronze és Catrice – Metall of Honor

Kevésbé harsány és egymással harmonizáló színeket szerettem volna találni (bár nagyon vonz az a türkiz). 
Sajnos miután feltettem őket, nem tudtam leállni és kipróbáltam hogyan funkcionálnak alapként, ezért a színek tekintetében a külső szemzug mérvadó. /Belül és alul Naked Cosmetics – Rain Forest pigment #4 és #5 illetve CS88  Original egyik zöldje/ 
A Color Tattoo egy fokkal közelebb került a szívemhez, mert bár mind a kettő tartós, gyorsan szárad és szépen pigmentált, a kivitelezés jobban megfogott. Nagyobb a tégely nyílása, így nem csak jobban látom milyen színt rejt, de könnyebb ecsettel avagy ujjal hozzáférni. Emellett krémesebbnek is érzem és bizony a Catrice kezdte el hamarabb feladni, estére már elmosódott a szemzugnál (amit betudhatunk a fáradt, könnyező szemeimnek is).
Összességében örülök, hogy én is eljutottam idáig, megérte beruházni egy jó és tényleg hosszan tartó krémes szemhéjfestékre, amit mindenki más kipróbált már rajtam kívül no de jobb később, mint soha 🙂 

Leave a comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .