Szálankénti szemöldökdúsítás képekkel

Sokan vagytok kíváncsiak arra, hogyan is kell elképzelni a szálankénti szemöldökdúsítást, ezért gyorsan megírom amíg friss az élmény, a tartósságáról szóló részt pedig később frissítem.

Nem is olyan régen írtam arról, milyen szemöldökpótló eszközökkel kísérleteztem az utóbbi időben, több, de inkább kevesebb sikerrel. Közben egyik kedves olvasóm javaslatára, kipróbáltam az Yves Rocher legvilágosabb szemöldökceruzáját és egyszerűen tökéletes, jobb mint bármi amit korábban próbáltam, de akkor is csak egy ceruza marad, ami nem minden esetben elég.

Mar

Én kérek elnézést, így nézek ki kora reggel minimális smink és az első kávé után. Nem, olyankor nem szoktam mosolyogni, de a lényeg még mindig a szemöldököm, ami itt teljesen érintetlen. Látszik, hogy van íve szegénynek, de amellett, hogy “ritka szép”, a két oldal még csak nem is hasonlít.

IMG_1226

“Ez a vadonatúj eljárás a szemöldök korrigálására, vagy teljes rekonstrukciójára alkalmas. A kezelés során saját szemöldökhöz, bőrhöz színben és méretben teljesen hasonló szálakat ragasztunk, mely megdöbbentően természetes hatású és teljesen észrevehetetlen.

Azoknak ajánljuk, aki:

 • olcsó, de gyors megoldást keres
 • tart a tetoválástól, vagy a fájdalomtól
 • egyenetlen, hézagos a szemöldöke
 • baleset, vagy kemoterápia után kihullott esetleg egyáltalán nincs szemöldök szőrzete”

IMG_1224

Mindenféle színben léteznek szálak, szerencsére nálam nemigen kellett trükközni, mert miután Éva festett a sajátomon, a világos barna éppen passzolt. A szálak természetesnek hatnak, de szintetikusak, így kisebb az esély az allergiára.

IMG_1221

Két variáció lehetséges, vagy a szemöldökhöz ragasztják a szálakat, vagy azok hiányában a bőrhöz, ebben két különböző ragasztó segít. Nyilván ha a bőrhöz kell ragasztani, akkor kevésbé tartós, azt hittük rám is ez vár, de a nagyító alatt kiderült, hogy van ott mihez ragasztani. Úgy képzeljétek el mint a 3D műszempillákat, az elv tulajdonképpen ugyanaz, habár olyat még nem próbáltam, a szempilláimmal semmi baj nincsen.

IMG_1212

A folyamatból az ég világon semmit nem érezni a matatáson kívül, ezért nagyon meglepődtem miután belenéztem a tükörbe. Sokan kérdezik miért nem festetem a szemöldököm, nos ezért. A bal oldalon már a festett állapotot látjátok, vagyis mondhatni semmit nem segít azon kívül, hogy észrevehetőbb mennyire nincsen. Ehhez képest a már dúsított jobb oldal túlzás nélkül sokkolt, soha nem láttam milyen lennék rendes szemöldökkel.

Collage2

előtte / utána

Mar1

Elképesztő nemde? Alig egy óra alatt egy sokkal karakteresebb arcot kaptam. Egyelőre nagyon szokatlan, minden alkalommal meglep a tükörképem. Tapintásra kicsit keményebb mint a saját szálak és ki tudja miért, de alig bírom ki, hogy ne piszkáljam. Reggelre sem történt számottevő változás, a szálak a helyükön maradtak. Tartósságról annyit, hogy három hetet ígérnek, de még Éva is azt mondta, hogy ez a legnagyobb odafigyeléssel sem valószínű. Fontos, hogy ne ázzon, ne dörzsöld, ne zsírosodjon (vagyis ne tapizd!) és lehetőleg csak a környékét töröld át a lemosóval. Nagyon kíváncsi vagyok meddig marad meg, azon túl, hogy szokatlan, nagyon de nagyon tetszik.

Hangsúlyozom még egyszer, ez egy alkalmakra (1-2 hétre) való megoldás, például ha az esküvődön nem a lefolyt szemöldököd miatt szeretnél aggódni. Esetemben elutazom néhány napra, ilyenkor pedig sem lehetőségem, sem kedvem azzal foglalkozni, hogy ott van-e még a gondosan megszerkesztett vonalkám.

Jó múltkor említettem, mennyire kedvelem Dékány Évát (kozmetikus szakoktató), így nem volt kérdés, hogy hozzá megyek vissza a BeautyCell szalonba, gyakorlatilag végignevettük azt az egy órát, jó szívvel ajánlom mindenkinek!

Árak:

 • Hézagpótlás (ha a szemöldök eleje vagy vége hiányzik) 3990Ft
 • Teljes szemöldökdúsítás  7990Ft
 • Teljes rekonstrukció  12990Ft

 

 

Mit gondoltok az eljárásról?

 • Wow! Nagyon nagyon szép lett! :O

  • Odil

   Köszönöm, engem is nagyon meglep mennyire szép :)

 • Ciiska

  Érdekes bejegyzés volt :) Amíg ki nem tetted tegnap facebookra a képet, addig nem is hallottam erről az eljárásról. Nagyon tetszik, hogy tényleg természetes marad a végeredmény, nem valami mű "szőrpamacsot" lát az ember a fején. Ha majd egyszer esküvőm lesz, tuti bevállalnám, mert az én szemöldököm is megér egy misét (és mert ha 1-2 alkalommal veszi igénybe az ember, akkor az ára sem vészes), de azért nem lenne rossz valami tartós (és megfizethető) megoldást találni szemöldökproblémákra :)

  • Odil

   Szeretek ilyeneket írni :) Igazából én sem, a múltkori kezeléskor láttam a szolgáltatások között. Igen, például esküvőre én is egészen biztosan, mert néha nagyon elegem van az állandó szemöldök kérdésből, biztosan nem ezzel szeretnék foglalkozni. Szerintem sem vészes az ára, amikor kell akkor belefér. Tartós csak a szálazós tetoválás, de attól még félek :D

 • Eszti

  Uh, de jól néz ki! Kifejezetten régóta szemezek a szemöldök tetoválással, de még nem mertem rászánni magam, pedig őszintén és szívből gyűlölöm az állandó szemöldökrajzolgatást és a véletlen előforduló szemöldök "elhagyásokat". :D Sok kutatás után megtaláltam azt az embert akinél egyszer ha elég erőt veszek magamon megcsináltatom a szemöldököm, kb ő az egyetlen akinél eddig normális szálazós technikát (artistry száltechnika) láttam és nem úgy néz ki mint egy "kerítés szemöldök". Szóval ha legyőzöm a beszariságom akkor tuti Patkós Alexandrához megyek tetováltatni, éljen a szép és természetes hatású szemöldök! :)

  • Odil

   Detto ugyanez, én is utálom de még nincs meg az elhatározás. Ha rászánom magam, akkor jegyeztem a nevet, köszi! :)

 • dyna

  gyönyörű, természetes, baromi jóóóó! alkalomra tökéletes, ha egyszer férjhez megyek, lesz ilyenem! :D

  • Odil

   Nekem is ilyenem lesz, eléggé megszerettem a látványt. :)

 • Viktória

  Én sem hallottam még ilyenről, de wow! Nagyon tetszik, szép lett a végeredmény, jobban mondva tökéletes!

  • Odil

   Nem sokkal ezelőttig én sem, de tényleg egészen elképesztő az eredmény!

 • PAncsi

  A 3D szempilláról hallottam már, de erről még nem.
  Nagyon szép, természetes lett az eredmény! Alkalmanként tényleg nem vészes az ára.
  Én tavaly tetováltattam a szemöldököm, visszafogott szálazott megoldással, ezzel meg vagyok elégedve, de ha nem lenne, tuti kipróbálnám ezt is.

  • Odil

   Én még várok a tetoválással addig, amíg nem vagyok biztos benne. Egyelőre kíváncsi voltam milyen lenne, ha lenne :D

 • MsTindigo

  Aztaaaa, hát ez gyönyörű lett! :-) Mivel a 3D szempilláktól rosszul vagyok, ezzel kapcsolatban is elég szkeptikus voltam, amíg nem láttam a fotókat. Nagyon szép. Persze minden héten drága mulatság lenne, de alkalomra miért ne? Nekem a tetoválás jellemzően nem tetszik, a szálazós sem, ez sokkal szebb, kár, hogy ez meg nem tartós.

  • Odil

   Ugye? Én is meg vagyok lepve :D Alkalomra tökéletes megoldás. Én láttam már szépeket, de valahogy tartok tőle, aztán ki tudja. Lehet hogy egyszer elegem lesz és rászánom magam, de attól még messze vagyok :)

 • svivko

  Szia Odil! Köszi az infókat, nagyon hasznos és érdekes írás ismét. :) A kérdésem a következő lenne, Neked melyik eljárás kellett az áraknál felsorolt három közül? Nekem valamivel szőrösebb a szemem felett, de így is van mit szobrászkondi minden reggel, nyaralásra megcsináltatnám, de a kategória érdekelne. :)
  Előre is köszönöm,
  Vivien

  • Odil

   Szia Vivien! Ne haragudj, mindjárt kiegészítem, ezek szerint nem teljesen egyértelmű. A rekonstrukció ebben az esetben azt jelenti, hogy ha valamiért egyáltalán nincs szemöldök, akkor csinálnak, az a bőrhöz ragasztós. Nekem a teljes dúsítás volt (középeső), de akkor valószínűleg Neked elég a hézagpótlás is.

 • nuada Stenonis

  Hát ez nem semmi, eszembe nem jutott volna, hogy van ilyen.
  Egyébként szeretnék így kinézni kora reggel :)

  • Odil

   Nekem sem ha nem látom meg a szolgáltatások között :) Oh, nagy felbontásban azért látszik, hogy gyűrötten ébredek pufi szemekkel :D

 • Audrey80

  Ez döbbenetes. Az ára is. De annyira látványos, hogy tényleg érdemes alkalomra megcsináltatni. Teljesen természetes hatása van!

 • dóri

  váó, ez nagyon jó! tuti ki fogom próbálni én is, mert elég nyomi a szemöldököm. amúgy a szemöldökbeültetésről hallottál már? plasztikai sebészek csinálják, ugyanolyan, mint a hajbeültetés, csak a hajszálakat a szemöldökhöz ültetik be. mondjuk az a vicces benne, hogy vágni kell a hosszát, mert nő, hiszen haj. : D de egyszer tuti rá fogom áldozni a pénzt, életem végéig szép lehetne a szemöldököm. : )

 • kamiii

  Húha, ez valami csodaszép! :O Tényleg, mint a sajátod lenne.

 • Hű! Kb. ennyit tudok mondai. :D Eszméletlen, mennyit változott. Tényleg nagyon szuper. :)

 • Bianca

  Szia, most olvastam a cikket és érdekelne, hogy végül meddig maradt fenn? Nagyon szép lett! :)

  • Odil

   Ne haragudj a késői válaszért! Nagyjából másfél hétig bírta, igyekeztem nem dörzsölni. Nagyon szerettem, tényleg szépre sikerült! :)

   • Bianca

    Köszönöm, akkor egy próbát megér! :)

Leave a comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .