Sephora Fairytale

IMG_9846

Mostanában többször is említettem a párizsi szerzemények egyikét, egészen pontosan a Sephora saját márkás vízálló szemceruzáját. 

IMG_9838

 

A Fairytale egy igen különleges darab, mondjuk, hogy kékes-zöld tele arany mikrocsillámokkal. Amikor az Urban Decay hasonló ceruzái között válogattam, nagyjából azonnal belehabarodtam a Junkie árnyalatba, ez szinte a tökéletes alteregója csak éppen fele annyiba került, de mondhatnám a MAC Undercurrent-et is, szintén nagyon hasonlít. Minőségre egyébként kicsit gyengébb, a Junkie jóval tovább bírta a kézfejemen.

IMG_9830Közelről elég furcsán néz ki (közben ki is kellett hegyeznem) de minek szépítsem, ez van. Az állaga krémes, már már gél állagú, csak úgy siklik, satírozni is könnyű volt. 12 órán át biztosan nem bírja, de a 8-9 meg sem kottyan neki. 

Collage

A színe egyértelműen csodás, nagyon jókat lehet vele játszani, DE! El kell meséljem a sztorit, mert ilyen még nem történt velem. Néhányszor már használtam a szempillatőnél alul és felül is, de amikor a vízvonalra kentem, pár másodperc (!) után az egész szemem bevérzett tőle. Nem úgy kicsit piros lett, hanem mintha legalábbis valami durva baleset ért volna. Kicsit csípett, de nem mondanám, hogy fájt, inkább csak kellemetlen érzés volt. Miután körülményesen lemostam és használtam szemcseppet, pár perc múlva semmi sem látszott. Még egyszer nem próbálnám ki és azt javaslom, hogy akinek érzékeny a szeme, ne is kísérletezzen.

Ezt leszámítva tényleg gyönyörű és minden rendben van vele, de na… Mondjuk nem vagyok szemceruzás típus, inkább alapként vagy kiegészítésként használok ilyesmit, ezért nem ábrándultam ki teljesen. 

 

Történt már veletek is hasonló?

 

 • phoenix

  Hú, gyönyörű színe van, ez a bevérzés viszont ijesztő. Nem lehet, hogy a csillámok okozták?

  • Odil

   Nem tudom, valószínű. Igazából a csillámok nem érződnek benne, nem karcolt vagy ilyesmi. Komolyan megijedtem, nagyon csúnya látvány volt :/

 • Mesy

  Valami eszméletlen csodás színe van, szívesen lennék én is a gazdája :) De ez a szembevérzős sztori nem semmi. Nekem elég érzékeny a szemem, a kontaktlencsét sem bírja, úgyhogy biztos én is így járnék vele. :/

  • Odil

   Valahol, talán a Temptalia-n is olvastam, hogy bizony nem ajánlott érzékeny szeműeknek. Szerencsére gyorsan elmúlt, de eszembe sem jut még egyszer megpróbálni :/

 • Carmenesque

  *.* Azta! Nagyon szép szín, igazi különlegesség. A bevérzés mondjuk elég durván hangzik..bár mindig is úgy vagyok a csillámos ceruzákkal, hogy a szemgolyómtól minél távolabb legyenek csak, az a biztos. Lehet, hogy nem csak a csillám a baj, hanem esetleg egy összetevő is, amire érzékeny vagy?

  • Odil

   Őszintén szólva annyira kezdő vagyok szemcerka terén, talán egy kezemen meg tudom számolni mennyi volt eddigi életemben. Valamiért nem szeretem őket, így csillámos sem volt soha. A szempillatőnél voltam és egy kicsit mentem csak beljebb, máris oda volt a szemem, szóval majdnem biztos, hogy összetevő lesz igen, mert a csillámokat tényleg nem érezni.

 • Váczi Ági

  Mesés a színe, de azért az nagyon durva amit a szemeddel csinált :O

  • Odil

   Igen, tényleg az, nem volt szép látvány :(

 • Dii

  Ez valami eszméletlen gyönyörű, már maga a hegyen is, ahogy az apró csillámok látszanak, felkenve pedig mint valami galaxis! Sajnálom a szemed, úgy látszik inkább kívülre való termék :/ :)

  • Odil

   Igeeen, nekem is a galaxis jutott eszembe róla! Kívül semmi baj sincs vele szerencsére :)

 • Dyna

  uhhh, ez meseszép, még meg kell néznem párszor! :)

  • Odil

   Akkor már érted miért nem tudok leszakadni róla :D

 • Niki | Made in Beauty

  Te jó ég, gyönyörű!!! Azt hiszem a swatchról készült képet kinyomtatom és esténként vágyakozva nézegetem, majd a párnám alá teszem, hátha éjjel elviszi a Sephora tündér és helyette itt hagy egy ilyen csodát nekem :D

  • Odil

   :D :D :D Ez eddig eszembe sem jutott, kipróbálom én is!!

 • Atyaég, ez ijesztő jó lenne tudni mitől lehetett.... Viszont a színe valami csodás! :)

  • Odil

   Tényleg nem tudom, egyelőre nem kísérleteztem mással sem, de a végére fogok járni! A színe tényleg csodás, szerencsére a szemhéjam bírja :D

Leave a comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .