Pöttyös

A fehér körömlakkokról nekem mindig a gyerekkorom jut eszembe, amikor anyát utánoztam és hibajavítóval festettem ki a körmöm. A MUA fehér lakkja sem néz ki sokkal jobban, de alapnak tökéletes.

Ha már itt tartunk, meg kell említenem, hogy ez az első MUA lakk amit próbáltam. Önszántamból nem rendeltem volna, mert hiszem hogy ha valami túl olcsó, akkor annak bizony oka van. Ebben az esetben sem tévedtem. Az állaga nagyon híg, akkor is csíkos lenne, ha az ecset szálai nem lennének ilyen egyenetlenre vágva és műanyag-szerűen kemények. Így 3 réteg kellett, de most sem mondanám tökéletesnek, foltokban egyenetlen, cserébe gyorsan szárad és tartós, bár erről nem nyilatkoznék még biztosan (összehasonlítási alap, hogy nálam például az Essence lakkok többnyire már másnap lepattognak, ez eddig hibátlan).

Tavasz lévén elővettem az egyik kedvenc Flormar lakkomat, aminek nem tudom megunni a mentás árnyalatát. Ez lett a végeredmény:

  • dyna

    hát ez nagyon kedves lakkozás lett! :)

  • Odil

    Igen, szerintem is :) Szeretem a pöttyöket.

Leave a comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .