Nyári kedvencek – 1. rész

 Pakolás közben realizáltam, hogy az eddigi lakktároló rendszerem finoman szólva sem az igazi, magyarán semmit nem találok meg. Átválogattam és rakosgattam mind a 71 darabot (?!) egy átlátszó dobozba, miközben kiderült, hogy számtalan olyan darab is van, amit még ki sem próbáltam. Igen, eszembe jutott, hogy megmutatom őket, de arra jutottam, valószínűleg a kutyát nem érdekli, elég ha kiválogatom a nyári kedvenceimet. Íme:
 
 
Elég vegyes a felhozatal, igyekeztem minden színből egyet választani. 
 
 
1, Catrice – Am I Blue Or Green? (540): Leginkább baba kék, de tény, hogy olykor valamiféle zöld árnyalatot is felfedezhetünk benne. Maga a lakk sajnos pocsék, nem mondanám könnyen kezelhetőnek, gyorsan is kopik, de a színe! A színe bizony nagy szerelem.   
 
2, Catrice – Orange-Utan (04): Éppen olyan narancssárga, amilyennek szeretném. Ez a darab már jóval jobb! A tartósságról annyit, nyaralás előtt már nem volt időm lemosni, de 1 hét múlva még mindig makulátlan volt hazaérkezéskor. 
 
3, S-he Stylezone – 300 (neve nincs): Tojássárgája (a házi tojásé persze :). Nem a legegyszerűbb kezelni, de ha egyszer sikerült szépen felkenni, akkor mindenért kárpótol. Már másodjára vettem újra. 
 
4, F&F nails – Ismeretlen: Írtam már róla korábbanBarackvirág szín, ami felkenve csodás és meglepően tartós is. 
 
5, NYC – Belvedere Purple: Szintén mutattam a Milka lila körmeimet. Extra gyorsan szárad és gyönyörű színe van, de nem egyszerű mert nagyon sűrű az állaga. Ezzel együtt tartós.  
 
 
6, NYC – Cupcakes And Latte: Halovány zöld, Mara talán tejszínes pisztáciaként írta le a színét. Szintén nagyon sűrű, de strapabíró darab. Talán 2 hasonló árnyalatom is van, ezt szeretem a legjobban. 
 
7, Lovely – Baltic Sand (sajnos neki sincs neve): Nagyon sok helyen láthattátok már a Lovely promó posztok kapcsán. Nem rajongok a csillogásért sem a homok hatásért, de ez elérte a wow hatást. Leszedni már kevésbé kellemes.
 
8, Flormar Pretty – p26: A Flormar lakkok még nem okoztak csalódást, széles a kínálat és nagyon szeretem a színeiket. Ez a kék pedig ritka kincs. 
 
9, Flormar – 422: Rózsaszín, de legalább neon. Meg kell mondjam, ez az egyetlen neon lakk a gyűjteményben, ezen kívül nem vonzott egyik sem. Gyorsan szárad és szintén nagyon jól bírja a gyűrődést. 
 
 
Őszintén szólva legalább 20 lakkot ki tudtam volna emelni, főleg mert variálni szoktam más árnyalatokkal, de szűkítve a kört, ezek az aktuális kedvenceim.  
 
 
Ti próbáltátok már valamelyiket? 

Leave a comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .