Napi (gyors) smink

Eléggé összefolyik az elmúlt két hét. Az egyik pillanatban még nagy munkában voltunk Kaposváron, a következőben pedig már az előszoba padlóján találtam magam. Nem is emlékszem mikor betegedtem le utoljára annyira, hogy még az ágyban megfordulás is embert próbáló feladatnak tűnjön. Sajnos ahogy a legtöbb családban lenni szokott, ha egy beteg, beteg lesz a többi is, így a kisfiammal kéz a kézben keveredtünk ki a vírusból. 

Miután már egy hete voltunk bezárva a lakásba, nagyon hiányzott valami, ami színes és nőies, ezért pizsiben ugyan, de készítettem egy gyors sminket, Andris pedig asszisztált. Mivel nem volt kéznél a mikrofonom, javaslom tegyétek be a fülhallgatot! 😉

Igyekeztem minél több új terméket felhasználni, ha valamiről szívesen olvasnátok részletesebben is, akkor írjátok meg! 

 • Ingrid

  Nagyon régóta vártam már egy ilyen videóra Tőled. Remélem lesz időd még hasonlót készíteni. Jobbulást mindkettőtöknek. :) Ui.: Nagyon cuki a kisfiad. :)

  • Odil

   Gyerek mellett nem sok esélyem van beszélni, de ilyen formában nem kivitelezhetetlenek a sminkes videók. Meglátjuk. :) Köszönöm, tényleg tündéri kis krapek.

 • Hát nem tudom, láttam-e már életemben ennyire aranyos sminkvideót! Az együtt kontúrozós rész tetszik a legjobban. :) Engem a Bronx Colors korrektor tesztje érdekelne.

  • Odil

   Később már a fél arca barna volt, a másik fele fehér. :D Többnyire oda szokott ülni mellém, kap egy ecsetet és ő is festeget. Rendben, írok róla! :)

 • Bea

  Annyira profi, hogy nem hagytad kizökkenteni magad de Andris is csinálhatta, amit csak akart. Szép a smink nagyon, szeretem a merész színhasználatod. Szuper videó lett, sokkal üdébb, mintha csak elmondtad volna. :)

  • Odil

   Már megszoktam, hogy vagy mellettem ül, vagy a környéken rombol, már nehezen zökkent ki. Kivéve ha "kakilni kell" vagy "szomjas vagyok" és a többi. :D Az igazság az, hogy esélyem sem lenne elmondani, mert ő közben elég hangos, szóval azt hiszem maradnak majd az ilyen jellegű videók.

Leave a comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .