Max Factor Excess Volume szempillaspirál

Nemrégiben a Max Factor elküldte a legújabb Excess Volume szempillaspirált, ami a fekete lakk fedőréteggel igazi újításnak számít. Még az őszi blogger eseményen kellően beharangozták, ezért tudtam és talán vártam is hogy jön. 

Excess Volume_single pack closed_ecommA csomagolásról nem szokásom beszélni, de most álljunk itt meg egy percre. Ez a spirál hatalmas. Mellé tettem néhány másikat, így talán jól látszik a méretbeli különbség és már most el is mondom, hogy számomra kifejezetten kényelmetlenné teszi a használatot, egyszerűen nem áll kézre. 

IMG_2932

 

IMG_2937

 

Collage

A marketing szerint az alap réteg – extrém dúsítás: ez egy szuper-vastagító formula, mely waxot, sötét pigmenteket és dúsító részeket tartalmaz a kiváló végeredményért. A különleges formula, valamint a legnagyobb spirálkefénk biztosítják a maximális dúsítást.

Collage2

A második intenzív fekete, lakk hatású fedő réteg: a sötét fekete lakk fedőréteg hígabb, mint az alapréteg, annak érdekében, hogy a fedés a szempillák egész hosszán szétterjedjen. Az alapréteg mikroszövetei miatt a lakkréteg bevonja a szempillákat a tövektől egészen a végekig, ezáltal alkotva egy intenzív fekete, fényes végeredményt. A gél-alapú formula tovább vastagítja a pillákat az igazán extrém dúsítás érdekében, mely tartós is egyben.

Collage3

Nos az én szempilláimmal ugye nincs nehéz dolgunk, minden ki tudja hangsúlyozni csak nem mindegy hogyan. Az első réteg nem elég krémes és mintha kevés is kerülne a kefére, ami az alsó pillák esetében rendben van, de felül bőven lehetne erőteljesebb. Bevallom ezért nem szeretem a False Lash Effect spirált sem, túl száraz nekem. A pillákat nem választja szét annyira amennyire nekem kellene és nagyon gyorsan szárad, ezért a lakk réteget már nehéz felvinni utána, nem terül el a pillákon, helyette inkább összetapasztja őket. Látszik ugyan a változás, de nem mondanám eget rengetőnek. 

IMG_2929

Le is zárhatnám a történetet azzal, hogy ez a spirál egynek elmegy, de még nincs vége. Minden terméket alaposan igyekszem tesztelni, ezért vesztemre kipróbáltam csak a lakk réteget is, hátha előbukkan némi beígért csillogás és sehol nem írták, hogy nem szabad. Most kérem a gyengébb idegzetűeket, hogy ne olvassanak tovább.

Collage4

A másik szememen próbáltam ki úgy, hogy csak a második réteget kentem fel, vártam hogy megszáradjon, de nyilván ilyenkor kell tüsszenteni. A legnagyobb baj nem az volt, hogy elkenődött a spirál, sokkal inkább az, hogy alig tudtam kinyitni a szemem annyira összeragadtak a pillák. Először meleg vízzel próbáltam lemosni, utána jött a micellás, de hiába minden, maradéktalanul nem tudtam leszedni és még jó sokáig ragadtak az összetapadt szempilláim, szegény szemem pedig kellően elfáradt. Fájdalmas tanulság volt. 

A termék egy 2014 tavasz-nyári divatbemutatón debütált, ahol Pat McGrath, a Max Factor nemzetközi kreatív igazgatója szemléltette a szuper intenzív szempillákat. Pat gondolata: „Azért használtam a Max Factor Excess Volume szempillaspirált, hogy egy igazán átütőt alkossak. – Még szerencse, hogy nem cserélte fel véletlenül a két oldalt, az lett volna csak igazán átütő. 

Összességében ez a spirál számomra közel sem hozza a megígért szintet, a lakk fedőréteg után nem láttam a csillogást -bár rövid ideig semmi mást sem ugye- mindezt 4300Ft-ért, ami csak a hab a tortán.

 

 • Váczi Ági

  Nekem ez nagyon nem jön be. Láttam máshol is képeket, de sehol sem tetszett, pedig a beharangozás miatt igen csak felkeltette az érdeklődésemet. Ráadásul volt ahol a mellé írt szövegben áradoztak róla, pedig a képek nem voltak összhangban a leírtakkal. Örülök, hogy Te az őszinte véleményedet írtad le. :)

  • Odil

   Igen, ez sajnos gyakran előfordul de erre inkább nem mondok semmit ha nem baj. :)

 • Zsozsó Sakklakk

  Bocsánat de nevetek. Még mindig. Jajj, ez nagyon durva :D

 • Zsozsó Sakklakk

  Haha, bocsi, de még mindig nevetek. Jajj, ez nagyon-nagyon gáz :D (Bocs ha kétszer küldök kb. azonos kommentet, de az előzőt nem nagyon akarta hagyni elküldeni)

  • Odil

   :D Most már én is nevetek, tényleg nagyon gáz.

 • Petra

  Uhh, szegény szemed! Egyenlőre egy teszt sem hozta meg a kedvem a vásárláshoz, ez bizony a boltban marad.

  • Odil

   Szerintem jól teszed, nincs ebben semmi extra.

 • Anett

  Horrorisztikus!

  • Odil

   Ez konkrétan az!

 • Edit

  .eloszor azt gondoltam, na meg egy MF spiral teszt, mar el se olvasom, aztan megis. Orulok, ha nem mindenki esik hanyatt a tesztelesre kapott termekektol es oszinten ir. Nekem mar ott bukott el a spiral, amikor meglattam mekkora nagy bumszli. Amugy ha az en pillaim latom igy nagyon megijedtem volna :)

  • Odil

   Igen, elfelejtettem hozzátenni, hogy elvből nem írok ugyanarról, általában kerülöm a tömeges teszteket és a kiküldött termékeket is, de ezt nem hagyhattam ki, pont azért mert horror volt. Bevallom, kicsit én is megijedtem és marhára zavart, hogy le sem tudtam szedni, kétfázisú nincs is itthon.

 • Arabella

  Én is többet vártam tőle, de azért szerencsére eddig nem ilyen rosszak a tapasztalataim, nekem pl. kifejezetten kényelmes, hogy ilyen nagy. :) Mindenesetre az biztos, hogy most már a második réteget magában eszembe sem fog jutni kipróbálni.

  • Odil

   Persze, nem kizárt hogy másnak kényelmes, nekem pont nem az. Igazából csak a túlzott fényezés miatt akadtam ki kicsit, nekem ez egy átlagos spirál amit nem lenne kedvem újravenni mert annyira nem jó, az összetapadás volt az I a ponton.

 • Tegnap konkrétan sokkot kaptam, amikor megláttam a Rossmannban a display-en a méretét. Utána az árát. Miután lábon kihordtam egy szívinfarktust, nagyon kíváncsi voltam ennek a spirálnak a tesztjére, az utolsó képeket látva pedig elmormoltam egy erőteljes OMG-t...mondjuk úgy, hogy igen erőteljes benyomást tett rám ez a termék, nem jó értelemben. Jobbulást a sokkolt pilláidnak! :) Pusza: Reni

  • Odil

   Köszönöm Reni, szerencsére nem lett nagyobb baj :) Igen, rám is pont ezekért tett hasonló benyomást.

 • zizitim

  úh, én is nagyon röhögtem, mikor elolvastam. csípem, hogy egy ilyen sokkoló esetről ilyen humorral vagy képes írni :D remélem a szemeddel minden rendben :)

  • Odil

   A szememmel semmi baj, találtam itthon egy Eveline lemosó tejet és leszedte nagy nehezen. Persze, teljesen jól fogadtam :D

 • Audrey80

  :) Ez velem is elő szokott fordulni, de hogy ez a spirál ilyen gyenge legyen...

  • Odil

   Mármint mi szokott előfordulni? Ugye nem ez az összeragadás? :o

 • Maggie

  Ugyanez történt velem is...kell nekünk külön is próbálgatni a lakkot.. Épp tegnap írtam meg a posztot róla, viszont eddig még mindenhol csak jókat olvastam róla, kezdtem azt hinni, hogy velem van a baj, hogy nem vált be :/ Én sajnos nem is tudtam leszedni, csak egy csomó szempillát veszítettem a procedúra végére :'(

  • Odil

   Én is azt hittem, hogy velem van a baj! Én is csak nagyon nehezen, találtam egy lemosó tejet, de az sem szedte le teljesen, csak letörtek a szempilláim. Soha többet nem kérek ebből a lakk rétegből az tuti. :/

 • Dyna

  bakker, horrooooor! :( játszottam érte a fb játékukon, de már egy cseppet sem fogom bánni, ha ez az "élmény" kimarad, nincs kedvem kétfázisú lemosót venni.

  • Odil

   Ha az elég lesz egyáltalán, mert az a lakk réteg levakarhatatlan és jajj szegény szemem még mindig duzzog. Tényleg nem éri meg :(

 • Cintia

  Lehet kicsit késői a hozzászólásom de én szintén megvettem ezt a spirált kb 2 hete mert akciós volt. A helyzet szintén ugyanez volt, hogy egyszerűen nem tudtam leszedni semmivel sem.... Először arra gondoltam lehet nem voltam elég figyelmes és lehet vízálló a festék de semmi erre való utalást nem találtam de azért vettem egy vízálló sminklemosót és egyedül az segített!Előtte vazelinnel próbálkoztam az sem volt rossz csak nagyon macerás.

  • Odil

   Sosincs késő :) Sajnos ez a spirál nagyon nem sikerült jól, eddig mindenkitől azt hallottam, hogy nehezen vakarta le. Mondjuk én például nem is rendelkezem itthon olajos lemosóval, nagyon megszenvedtem vele..

Leave a comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .