Manhattan Eyemazing

Biztosan mindenkivel előfordul, hogy amikor beköszönt az új évszak (jelenleg nehéz egyértelműen azt mondani nyár) megújulásra vágyik, legyen ez egy új frizura, hobbi vagy bármi ami kicsit is kizökkent, felfrissít. Esetemben már már beteges a monotonitás elleni tiltakozás amiről rengeteget lehetne beszélni, de talán majd máskor, most koncentráljunk a lényegre. Soha, ismétlem soha nem szerettem sem a pasztell, sem a menta, sem a türkiz zöldet, mostanában mégis őket veszem észre szinte csak és kizárólag -lásd előző poszt-.

IMG_4533

Amikor megláttam az új (?) Manhattan termékeket, az első amit leemeltem a krémes szemfesték volt. A Magic Up! annyira jól sikerült, hogy szinte gondolkodás nélkül adtam esélyt ezeknek is.

IMG_4564

Úgy emlékszem öt árnyalatban létezik, igyekeztem nem a szokásosat választani, így jött egy ezüst (Tease Me) és egy látszólag halovány zöld (Mermaid’s Green). 

IMG_4784

Az applikátorral semmi gond nincsen, még az sem zavar hogy egyszerre rengeteg festéket vesz fel, mert az ujjamra kenek belőle egy keveset és úgy satírozom el. Maga a festék vizes hatású, nagyon könnyed és szépen eldolgozható.

IMG_4782

IMG_4786

Bizony, az ezüstnek van egy halovány lila beütése ami nagyon ritkán bukkan elő, pigmentáltságból mind a kettő jeles. Az igazság az, hogy amióta kipróbáltam a zöldet rá sem néztem a másikra, ezért ma sem mutatom meg akció közben.

Az ezüstre és a zöldre egyaránt igaz, hogy alap nélkül is nagyon tartós, de ha biztosra szeretnénk menni (főleg a melegben) akkor nem árt alá valami. 

May2

Ami leginkább tetszik benne, hogy ez az a krémes szemfesték, ami önmagában is működik. Elég egy kevés a mozgó szemhéjra, gyors satírozás mert hamar megszárad és kész is. Egészen magasra vittem fel, hogy hangsúlyosabb legyen, alulra a szokásos Rimmel Nude ceruza, a Naked Basics sárgája ami eltünteti a pirosságot, na meg egy leheletnyi highlight a belső szemzugba és bár a türkiz Essence spirállal is jól mutat, megvettem hozzá a zöldet, így az igazi.

IMG_2247

 Azt hiszem nem kell mondanom mi a prioritás, van egy aktív kisfiam, aki mellett nem sok időm jut művészkedni. Igyekszem megtalálni a lehető leggyorsabb, legtartósabb de mégis mutatós variációkat a hétköznapokban és igen, az Eyemazing tökéletes a feladatra. Hatalmas pacsi Manhattan, ez a krémes szemhéjfesték bekerült az állandó kedvencek közé. Sajnos a képeken kevésbé látszik, hogy mennyire friss és üde a hatás amit tovább fokoztam a Bourjois Shine Edition rózsaszín rúzsával (Oh My Doll), az arcomra pedig Max Factor Miracle Touch krémes pirosító (Soft Pink) került, végül a kócos haj és teljes az összkép.   

 

Az ára 1000Ft körül mozog, ha DM környékén jártok érdemes vetni rájuk egy pillantást. Részemről több mint valószínű, hogy még mielőtt elfogynak, beszerzem bronz árnyalatban is. 

Update: Nagy megelégedésemben elfelejtettem mondani, hogy építhető de ne egy összefüggően metálos kép lebegjen a szemetek előtt, inkább mint egy szemhéjpúder csak krémes változatban, ami nem áll össze olyan rettenetesen mint az Yves Rocher hasonló terméke. Tudjátok mit? Inkább próbáljátok ki a tesztereket 🙂

 

 • Katie

  Te jó ég, borzasztóan jól áll Neked ez a menta szemfesték! :O :D Gyönyörű vagy vele, percek óta nézem azt az egy portéfotót...:) Mellesleg a teszt is meggyőző, a cím alapján féltem, hogy egy csalódásodról akarsz beszámolni, mert a krémes-applikátoros kencékkel nekem eddig nem sok szerencsém volt, de örülök, hogy nem így lett! :) Lehet, hogy ezt a zöldet én is beszerzem, hátha hozzám is passzol!

  • Odil

   Jajj de drága vagy, köszönöm szépen! :) Én már el is képzeltem rajtad és igen, nagyon jól áll :D Nekem sem volt soha szerencsém egyébként, ezért is örülök ennek ennyire :)

 • katacita

  Milyen szép pigmentált ez a mentaszín, nem is gondoltam volna! Tényleg nagyon jól áll :) A Rimmel hasonló krémes festékét nézegetem már egy ideje, de a színek közül egyik sem tetszik igazán, ezek viszont nagyon, főleg a menta, na majd jól meglesem a boltban.

  • Odil

   Én is csak reméltem és szerencsére nem csalódtam :) A Rimmel festékeket kipróbáltam a kézfejemen, de nagyon nem voltak meggyőzőek, ezért maradtak. Próbáld ki a tesztereket, ez a zöld tényleg jó :)

 • Nuada Stenonis

  Nagyon jól nézel ki, remekül állnak ezek a színek, és a hajad *.* ezt a képedet látva kedvem lenne levágatni a hosszú sörényemet, pedig imádom :)

  • Odil

   Köszönöm! Nekem ez jelenti a sörényt, annyira szokatlan a felnyírt haj után de egészen megszerettem :)

 • jikka

  nekem ez a zöld nem tetszik, pedig én is ezt próbáltam ki először (zöld mánia ugye), csak hát ez a zöld nem az én színem, rajtad viszont zseniális, de azt meg kellett állapítanom, hogy elképesztően jó ez a cucc (az összes szín egyébként)

  • Odil

   Érdekes módon nekem sem, de mostanában valamiért másra vágyom. Végül jó hogy megvettem mert sokkal jobban tetszik rajtam mint gondoltam és igen, tényleg jók ezek a cuccok, bírom a Manhattant.

 • Mea

  Nagyon jól áll neked ez a szín, én ezekkel nem kísérletezgettem soha, és nem is mernék, gyáva nyúl vagyok :D Viszont megnyugtató hogy jó minőségűek!

  • Odil

   :D Néha megéri kísérletezni ;) Köszönöm!

 • Lolli

  Nahát, én leszek a 28674-ik aki azt mondja, hogy dögösen áll rajtad ez a szín.
  Szuper ez a menta, igazi üde szín. Menta őrület van. Már van menta vászon tatyim trópusi virág mintákkal.. :)

  • Odil

   Lolli drága, a dögös szót Te használtad egyedül ;) Nekem ruháim még nincsenek, de ezek után hajajj :D

 • Dyna

  nincs időm elolvasni, csak meglestem az uccsó képet és olyan kis hamvas barack vagy, oda vagyok! :) nagyon szépen áll! ^^

  • Odil

   Hmm ez jól hangzik, köszönöm :D Mit tesz a smink ugye.

 • Dzsuli

  Olvaslak már egy ideje, csak nem vagyok valami szorgalmas kommentelő, de ide muszáj most írnom :D Ez valami állati jól áll Neked, és meg kell néznem gyorsan a DM-ben ezeket a cuccokat :D

  • Odil

   Akkor most külön örülök annak, hogy írtál, köszönöm! :) Hajrá hajrá, a minőséggel nincs gond! Azért írd majd meg kipróbáltad-e valamelyiket! :)

 • Adrienne

  Nekem is nagyon tetszik, nagyon jól áll, és kérdezném hogy állagra olyasmi mint a Color Tattoo?

  • Odil

   Köszönöm! Nem, a Color Tattoo éppen azért van tégelyben mert ugye mondhatni kemény az állaga ez pedig folyékony, már már vizes érzés.

   • Adrienne

    Köszönöm! Közben kipróbáltam a DM-ben, elhoztam egy zöldet, teszek vele egy próbát :) remélem beválik.

    • Odil

     Én is nagyon remélem! :)

 • Dorka

  A mentát én sem tudtam otthagyni, 100% impulzusvásárlás volt ;)

  • Odil

   Nekem is és milyen jól tettük! :D

 • Dyna

  na jó, most el is olvastam végre. oda vagyok, gyönyörű vagy, a fotón még mindig nem tudok túllépni. sosem vált még be egyetlen krémes kence sem nekem, mármint persze az essence meg a catrice tégelyesek egész jól funkcionáltak, de azok ennél sokkal szárazabbak szerintem. én most a színes pillákon kezdtem el agyalni, h nekem is kellene venni újra valami bohó darabot és újra 14 évesnek lennem?! életem első spirálja egy kék maybelline volt, a klasszik csomagolású és természetesen azonnal az első bevetésen le is bőgtem, mert a felettünk járók ballagására kentem fel és hát sok barátom volt köztük. tipikus! ^^ szóval kell ez nekem, ugyan ilyen baromi jól fog állni?!? persze ez költői kérdés volt! ;)

  • Odil

   Én még mindig a Hamvas barackon röhögök :D De szeretnék az lenni :D Nekem pont azok nem tetszenek, az essence már gumis volt, a Catrice meg egyszerűen nem passzolt és nem is volt olyan tartós, de ezzel együtt nem rossz. Color Tattoo között is van jó és rossz, az Yves Rocher horror, ez viszont nagyon tetszik. Viccelsz? A színes spirál buli nagyon és igen, elég dögös lennél úgy is :) Nekem kellenek az ilyen segédeszközök ahhoz hogy ne látszódjon mennyire fáradt vagyok valójában :D

 • Gabriella

  wow :O Annyira jól állnak neked ezek a színek, gyönyörű a szemed színe, csakúgy ragyog! *.* A képeid pedig fantasztikusak, annyira jó minőségűek, igényesek, nagyon szép képeket csinálsz! Megkérdezhetem milyen géppel fotózol? :)

  • Odil

   Mennyit számít a smink ugye? :) Ez a legnehezebb és talán legrosszabb kérdés amit egy fotózással foglalkozónak fel lehet tenni :D Nem a gép számít, az enyém konkrétan ezer éves Canon 500D. Az optikák számítanak de főleg az, hogy manuálisan, ismerve a saját képességeimet ki tudjam hozni a legjobbat. Erre törekszem és köszönöm! :)

   • Gabriella

    Köszönöm a választ, én nem értek hozzá, ezért hittem, hogy valami csodatalálmányról van szó! :) Jó alapanyagból könnyű dolgozni, szokták mondani! :)

    • Odil

     Semmi baj, a legtöbben ezt kérdezik :D Semmi ilyesmi, de komolyan gondolkoztam már azon hogy írok egyszer a fotózásról is, sok a tévhit :)

 • Nati

  Nagyon jókor jött ez a poszt, mert egy barátnőm épp tartós szemhéjkrémet keres. Elballagtam hétvégén bevásárolni, persze útba esett egy DM, persze bementem, és persze megláttam ezeket a frissen kipakolt csodákat. Kentem vadul, meg is állapítottam, h ilyen kell, de aztán továbbálltam, hiszen minden színem van már máshonnan. De barátnőnek csináltam fotót a készletről, bele is zúgott a halvány barnás/rózsaszínes árnyalatba :) ja meg én is! És akkor jött ez a képes kis beszámoló, küldtem is át neki, h "na nézd, erről beszélek!" , ma megint voltam kenni, de még nem döntöttem. Mondd csak, a kedvenc tégelyes tartós szintén Manhattan-es szemhéjkrémünktől mennyire marad el tartósságban? Milyenek összehasonlítva?

  • Odil

   Hős vagy, én nem tudtam továbbállni :D Nehéz kérdés, nekem simán volt olyan jó, de ugye nem kimondottan zsírosodik a szemhéjam, szinte minden a helyén marad. Nem vettem észre különösebb kopást este felé sem, később azért tettem alá alapot biztos ami ziher.

 • Petra

  Csodásan áll, ezzel a zöld spirállal nagyon szépen kiegészítik egymást. Én is megvizsgálgattam őket az üzletben, mert van már egy ilyenem, egy korábbi trendkiadásból szép világos-fűzöld színben. De mivel nálunk kb mindenki kikerüli a Manhattan pultot, sok minden az akciós kosárkában landol. Na, én arra várok. :) Általában barnával kombinálom, vagy a Catrice C'mon Chameleon-jával. Az az ezüst pedig csodás lehet egy kis fekete elsatírozott tusvonallal.... hjaj, lehet, hogy nem várom meg az akciót. :)

  • Odil

   Nem is èrtem mert a Manhattan csinál nagyon jó dolgokat! Most az ezüst van rajtam, türkiz Color Tattoo ès türkiz spirál ès nagyon jeee :) szólj ha beszereztèl egyet :)

 • Kata

  Köszi az ajánlást, a poszt nyomán ma hazaköltözött velem a naughty nude árnyalat. :)

  • Odil

   Remélem elégedett leszel vele Kata! :)

Leave a comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .