Közérdekű közlemény

Nekem is szoknom kell még, viszont nagyon örülök, hogy végre kompromisszumok nélkül írhatom a posztokat és főleg tölthetem fel a képeket, amiket eddig jócskán lerontott a rendszer. 

lap4

Addig, ameddig nem sikerül megoldani az “olvass tovább” funkciót, a bejegyzések címére kattintsatok!

 

lap1

 Minden eddigi elérhetőség egy helyen maradt, ezekben nem történt változás.

 

lap3

Hála a Bloglovin’ gyors intézkedésének, az eddigi feliratkozások nem törlődtek, mindenkit átirányítottak az új címre, így továbbra is megjelennek majd a bejegyzések. DE! A Google feliratkozások elvesztek, aki csak ott volt tag és szeretne a továbbiakban is követni, kérem iratkozzon fel ITT.

 

lap2

 

Vagy megteheted e-mail címmel is, így minden friss bejegyzésről kapsz majd értesítést!

 

Lesznek még apró módosítások, egyelőre mind a 118 bejegyzést újra kell formáznom, ez eltart egy darabig, ezért visszamenőleg még nem minden tökéletes. A hozzászólások (mind az 1243) sajnos maradtak a régi helyen, ha meg lehet hackelni akkor persze meg fogom, de ha nem, akkor remélem legalább annyi lesz a jövőben is. 

Kérlek benneteket jelezzétek az észrevételeket! Ha működik, ha nem, ha hiányzik, ha bonyolult és így tovább, elvégre együtt szerkesztjük, fontos, hogy felhasználóbarát legyen!

 

Szeretném megköszönni a sok pozitív gondolatot, véleményt és támogatást, maradjatok velem továbbra is!

 

 

 • Mara

  Nekem ezek a félelmeim a WP-re való áttérésnél: hogy elvesznek a kommentek meg amúgy is bonyolultabb lesz minden. :( Ellenben már én is szeretném faceliftingelni a blogom [kb. fél éve] , de se időm, se energiám rá. Node, a tied szép lett, nekem kissé túl fehér minimál, de szép.

  • Odil

   Annyira elegem lett már a blogger kezelőből meg abból, hogy ront a képeken és semmi szabadságom nincs. Ez most saját szerver és végre úgy alakítom ahogy akarom, nem olyan bonyolult! Inkább most veszítsek el ennyi hozzászólást, mint 1 év múlva tízszer annyit, no meg a blog fontosabb :) Pont ez volt a cél, minimál desgin ami nem veszi el a figyelmet a tartalomról. Én imádom :)

 • Dyna

  nekem a régi írott fejléc picit hiányzik (nem mintha amúgy szeretném pont azt a betűtípust, de lehet, h mégis!), de amúgy nagyon Odil-os a végeredmény és persze nekem is tetszik. tőled még a rúzstesztet is elolvasom, nah ezt tényleg csak 1-2-3 blogon cselekszem meg! :D látom, már le is lőtted a másik email-es értesítést, elég ez. ;)

  • Odil

   Nekem is hiányzik, de kipróbáltam és már nem passzol. Ki tudja, még változhat de összességében nekem is tetszik :) Jaja én nem tudtam, hogy az ott van, de megtaláltam és kiiktattam, jó hogy szóltál! ;)

 • elixir

  I have recently started a website, the info you provide on this site has helped me tremendously. Thank you for all of your time & work.

 • Arabella

  Én a WP-től kicsit ódzkodom, írni nekem egyszerűbb a blogspoton, de olvasóként szinte teljesen mindegy, szóval... :) A dizájn nekem tetszik, egyszerű, komoly, ha mondhatok ilyet, szerintem pont illik hozzád is, meg a blogod stílusához is. Viszont ha lehetne egy aprócska észrevételem... biztosan meg szeretnéd tartani a középre igazítást a bejegyzéseknél? Nekem így kicsit nehezebb olvasni, mint balra zártan vagy sorkizártan. :$

  • Odil

   Nekem nem is az írás, hanem minden más volt a bajom, ez szabadabb és bár bonyolultabb, sokkal kevesebb a kompromisszum. Kicsit kényszeres vagyok ezért volt a középre rendezés :D Most "rendesen" írtam, remélem így olvashatóbb! A dizájn tényleg közelebb áll hozzám, jó érzés :)

Leave a comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .