Freedom Pro Blush paletta

Nagyjából egy hónappal ezelőtt, derült égből ért egy Pink Panda csomag. Fogalmam sem volt mik ezek a csomagban, mi ez a márka és úgy egyáltalán, de őszintén szólva a pirosítókat látván már nem is volt kérdésem.

IMG_6250

A honlapon mindössze annyit olvastam, hogy a Freedom Makeup a Makeup Revolution egyik projektje, semmi egyebet. Ne kérdezzétek, én már nem tudom követni. Annyi biztos, hogy első körben úgy tűnt, hozzám a Peach and Baked verzió jobban illett volna, de az a helyzet, hogy magamtól nagyon unalmasan mindig hasonló színösszeállításokat választok, ezért nem is baj, hogy ez a Pink and Baked.

IMG_6263

6251

IMG_6256

Az első két rózsaszín (nincs nevük) selymesebben krétás és bár pigmentált, nem annyira mint a harmadik, ami tartósabb és kicsit lágyabb is. Próbálgatás közben azt is konstatáltam, hogy indokolatlanul vagyok rózsaszín ellenes, nem mindegyik áll annyira rosszul mint gondoltam.

IMG_6254

IMG_6258

Részemről egyértelműen a másik oldal a nyerő, főleg az alsó két árnyalat méghozzá azért, mert velük érzem magam komfortosan. A hűvös Barbie rózsaszín csillámos ugyan, de feltéve nem darabos. Ez a barack (korall?) középen meseszép, szintén a jobb textúrával rendelkezik és remekül pigmentált, de még mindig nem annyira mint a mályva, amivel nagyon de nagyon óvatosan kell bánni, mert látjátok, nem viccel.

IMG_6253

IMG_6252

IMG_6260

Itt lesz igazán érdekes a történet, mert ez a két highlighter amit el sem tudok képzelni annak, egyszerűen elképesztő. Alig érek hozzá, máris ez lesz belőle. A világos nagyjából ezer színben pompázik, egy húzással egy egész kart meg lehet vele világítani, de ugyanez a helyzet rózsás társával is, ami satírozás után már közel sem ennyire hangsúlyos. Nem is tudom, talán a szemsmink turbózásához (kevés a mozgó szemhéj közepére), esetleg testfestéshez tudom elképzelni, egyébként tényleg nagyon krémesek és annál is fényesebbek.

IMG_6247
Valahogy így

Azt kell mondjam, a maga 2790Ft-os árával ez egy meglepően jó darab, könnyen kezelhető, szerencsére csak egy kis természetes fényt ad, de inkább mattnak tűnik. A középső részekre még nincs ötletem, de ki fogom próbálni sminkben is, mert vadállati ahogy szikrázik. El ne felejtsem, összetevőit tekintve, azért a pattanásra hajlamosok óvatosan kísérletezzenek, nekem nem okozott gondot.

Nektek pedig érvényes a 15% kedvezmény, ha rendeléskor beírjátok a FREEDOM15 kódot október 31-ig.

 

Hogy álltok pirosító palettákkal? Nekem ez volt az első.

  • Mimozagirl

    Kár, hogy ennyire egyfélék a színek, négy rózsaszín kb ugyanolyan. Lehetne az egyik oldal rózsaszínes, a másik barackos, és a kétféle paletta meg hideg tónusú és meleg tónusú. A két középső szín durva, arcon nem is tudom őket elképzelni.

  • sophie

    Ezekkel a pirosító palettákkal mindig úgy vagyok, hogy szép, szép, de igazából akkor van értelme, ha az ember főállású sminkes, különben ekkora mennyiségek elhasználásához minimum hétfejű sárkánynak kell lenni. :D

Leave a comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .