Catrice Glamazona Trendkiadás

 A kiadás jó esetben augusztus végéig lesz megtalálható, de az a tapasztalat, hogy nagyon hamar üres polcokat találhatunk csak, ezért elhoztam egy pirosítót és egy szemhéjpúdert, biztos ami biztos. 
 
Lássuk miből élünk:
 
 
Intenzív, hosszan tartó és magas fedés, amit kiegészít a virágos-állatos csomagolás, hogy biztosan túléld a városi dzsungelt. Két élénk és két fémes árnyalatban.
 
I Got The Flower!, Lime Heart Is Beating Like A Jungle Drum, Jungle Treasure és cARMOURflage árnyalatokban kapható.
 
Ajánlott fogyasztói ár: 899 Ft
 
Nos a teszterek alapján az első kettő nem valami intenzív, a második kettő viszont tetszett, végül a Jungle Treasure árnyalatot hoztam el, ahhoz hasonlóból van legkevesebb a fiókban.
 
Rendkívül könnyen kezelhető, emellett puha és visszatekerhető – a pontos felvitel és a tökéletes eredmény garantált anélkül, hogy kiszárítaná az ajkakat.
 
I’m A Survivor és I Got The Flower árnyalatokban kapható
 
Ajánlott fogyasztói ár: 1399 Ft
 
Egy próbát megérhet, kellemes az állaga de egyik sem az én színem.
A gyorsan száradó Toppert alkalmazhatod a szemhéjfestéked tetején, emellett használhatod az arcodon vagy a testeden is. Víz alapú textúrája magasan pigmentált, amely még jobban kiemeli a megjelenésed.
 
Ajánlott fogyasztói ár: 1249 Ft
 
A legkevésbé sem mozgatott meg a termék. Ennyi. 
 
 
A divatos smaragd, az intenzív lila, a piros és a ragyogó lime gyönyörű növényzetre és állatvilágra emlékeztetnek, akár a paradicsomban. A hosszan tartó textúra és a magas fedés mellett, az esőerdő legszebb színei közül válogathatsz.
 
Dirty Liana, I Got The Flower!, I’m A Survivor és Lime Heart Is Beating Like A Jungle Drum 
 
Ajánlott fogyasztói ár: 899 Ft
 
Szépek de semmi különös, rengeteg hasonló árnyalat van már a nyári kiadások között.
 
 
Ez a speciális hatású körömlakk száradás közben megrepedezik, olyan lesz, mint a krokodil bőre fémes, arany színben a körmeiden.
 
Ajánlott fogyasztói ár: 949 Ft
 
A swatchok alapján nem, nem, nem és nem.
 

 
Az ultra finom por lélegzetelállító struktúrája könnyen keverhető és természetesen friss pillantást idéz. A ragyogó arcszínért és a szép, meghatározó arcvonalért.
I’m A Survivor és I Got The Flower árnyalatokban kapható.
 
Ajánlott fogyasztói ár: 1249 Ft
 
 
A kettő közül őt éreztem kihasználhatóbbnak és tényleg elég vadnak tűnik.
 
 
A csomagolásról feleslegesnek érzem írni, a mono szemhéjpúderéhez hasonló csak jóval nagyobb. Egészen pontosan 8g anyagot kapunk. Maga a nyomott minta tetszetős, illata nincs. 
 
 
Nem mondanám puhának, kicsit krétára hajazó az érzés, emellett (zavaróan)extra pigmentált, nem árt vigyázni vele! Pirosításnál igyekezzünk precízen dolgozni, mert -nem gondoltam, hogy ilyen van- nehéz eldolgozni. Tartóssága nem kiemelkedő, pár óra múlva már alig volt észrevehető, pedig még csak meleg sem volt. Összességében szép színt varázsol az arcunkra, de felejthető termék, nincs benne az a plusz amiért javasolni tudnám. Nem éreztem, hogy jó vásár volt.
 
 
A Jungle Treasure viszont annál jobban tetszik, képeken sajnos vajmi kevés látszik belőle, ezért ez most elmaradt. Alappal a helyén marad, színben és pigmentáltságban is visszafogottabb darab, jól beépíthető a hétköznapokba.
 
 
Összességében kinek mi tetszik/nem tetszik, engem nem nyűgözött le ez a kiadás.
Titeket igen?
 
 
 • Ági Mdolla

  nekem a kroki lakk tetszik:)

 • PAncsi

  A kroki lakk tetszett volna nagyon - ha azt nyújtja, amit ígér. De kipróbáltam, és egy egyszerű repedező lakk, semmi más, így nem jött haza velem ... :-(

 • Odil

  Már meg is vetted Ági?

 • Odil

  Nézegettem róla képeket és azon kívül, hogy sima repedezős, nagyon nem festett szépen :/

Leave a comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .