Catrice Blush Tint a gyakorlatban

Legtöbben a Catrice újdonságára a Blush Tint-re voltatok kíváncsiak, ezért vele kezdem a sort. 
 
Ha pirosító, akkor többnyire a hagyományos verziót preferálom, illetve persze egy egy jó krémpirosító mindig hasznos.
A termék tehát nekem is új, ezért bele tellett néhány napba, mire kitapasztaltam a használatát, tartósságát, hordhatóságát és a többit, íme a tapasztalatom:
 
 
A termék mérete, körfogata és mennyisége (10ml) egy az egyben megegyezik a Catrice lakkok paramétereivel, magát a csomagolást nyilvánvalóan a Benetint ihlette.
 
 
Applikátor segít felvinni az anyagot, ami szerintem nem túl higiénikus. Ha pontoznom kellene, ezért most levonnék egyet.
 
 
Jelenleg egyetlen árnyalatban kapható, de remélem a 010-es szám folytatásra utal. Piros, de közel sem olyan erőteljes, mint amilyennek az üvegben tűnik. Nem mondható egyértelműen meleg vagy hideg tónusúnak, ezért valószínűleg sokaknak jól állhat, nincs narancsos beütése. 
 
 
 
A gél szerű folyadékból egyszerre nagyon sok kerül az applikátorra és környékére, ezért kellően le kell faragni belőle mielőtt összekennénk magunkat. A használati utasítás szerint gyorsan dolgozzuk el az ujjbegyeinkkel és kész is a ragyogóan természetes pír. Nos, miután úgy befogta az ujjaimat, hogy alig tudtam lemosni, félve próbáltam ki az arcomon, de megnyugtatok mindenkit, ott már nem ez a helyzet!
 
 
Az ajkakon nagyon szép, természetes hatást nyújt, szerencsére nem ül bele a ráncokba vagy emeli ki a száraz részeket. Az intenzitását könnyen alakíthatjuk, ellenben nem túl tartós. Nagyjából 3-4 óra múlva illan el a szín, a felkenés odafigyelést igényel, ezért nem kimondottan táskába dobós darab.
 
Pirosítóként már sokkal jobban működik! Eldolgozni egyszerű, de ha nem akarunk piros ujjakat ugye, akkor inkább ecsettel dolgozzunk. Viszonylag gyorsan szárad, de ahhoz elég lassan, hogy egyenletesen el tudjuk oszlatni, száradás után pedig építeni amennyire szükséges. Az én világos bőrömön remekül mutat és ami a legjobb, egész nap a helyén maradt!
 
Összességében a csomagolást leszámítva, nekem tetszik. Az arcon és az ajkakon egyaránt friss, természetes hatást kelt, ráadásul ha egyszerre használjuk mindkét területen, akkor az összkép is harmonikus. Remélem további színekkel is bővül a kínálat, ha igen, akkor valószínűleg beszerezném a többit is.
 
 
 
A Blush Tint ajánlott fogyasztói ára igazán kedvező 1249Ft, megtaláljátok a drogériákban.
 
 
 
Mi a tapasztalatotok gél állagú pirosítók terén?
 
 
 • annyira erős színnek tűnik, hogy nem merném pirosítóként használni az én hófehérke arcomon.
  a gél állag meg valahogy amúgysem jön be. :( több tapasztalat kell hozzá és gyorsabban is kell dolgozni.
  én a húzósabb reggeleken biztosan egy remek kis bohócarcot varázsolnék magamnak :D

 • Nuada Stenonis

  Hmm, nem tűnik rossznak :) mutatnál majd képet arról, hogyan működik élesben?

 • naomee

  Nagyon kíváncsi lennék rá, hogy ecsettel hogy lehet ezt eldolgozni? Nyomsz egy pontot az arcodra és ott dolgozod el az ecsettel?

 • B Nixon

  Hát..én inkább a hagyományos pirosítókat preferálom. Ilyesmi zselés pirosítója volt korábban az Essence-nek, de pirosítónak alkalmatlan volt.

 • Ingrid

  Úgy kipróbálnám, de még a krémes pirosítókkal is bénázom... :D

 • Azrail

  Nekem annyira bizarr, hogy ilyen folyékony cuccot kenjek az arcomra :D Viszont hiszek neked, hogy tényleg beválik ott, bár nem jutna eszembe ezt pirosítónak megvenni...

 • Odil

  Tény, hogy nekem sem ment azonnal, de bele lehet jönni! Az én bőröm is világos, ezért csak nagyon kevés kell, de készítek képet és látni fogod, hogy nem vészes. Igazából eszembe nem jutott volna ilyet venni, de végül tetszik, hogy teljesen más hatása van.

 • Odil

  Persze! Már sötét volt a fényképezéshez, de készítek róla élesben is!

 • Odil

  Igen, apró pöttyöket tettem fel és ütögető mozdulatokkal szépen eldolgoztam.

 • Odil

  Azt hittem az csak lip tint volt, de igazság szerint nem sok Essence terméket próbáltam. Én is a hagyományosat preferálom főleg!

 • Odil

  :D Kómás reggeleken például meg sem próbálnám, mert voltam már bús panda nem is egyszer.

 • Odil

  Nekem sem jutott volna eszembe, teljesen új volt a dolog. No de ezért is van a blog, hogy új dolgokról írjak :) Amikor anno választani lehetett a Benefit kitek közül, azért azt vettem amelyiket, mert a másikban a Benetint volt és látva azt a fura ecsetet meg a géles lötyit, nem éreztem, hogy kellene.

 • Anonymous

  MONDJUK HA MÁR TESZT NEM ÁRTOTT VOLNA ELDOLGOZVA IS MEGMUTATNI

 • Detti

  és mondjuk nem kiabálni, ha már hozzászólsz névtelenül...

 • Odil

  Mondjuk szerintem nem mérvadó egy kép, ha nem fedi a valóságot mert 3-4 rétegben kell felkennem ahhoz, hogy látszódjon is a színe, ami minden monitoron más. Szerencsére minden második sarkon lehet kapni azaz nem nehéz megnézni közelről sem.

Leave a comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .