2013 kedvencei VI. rész

Még nem készült bejegyzés azokról a blogokról amiket rendszeresen olvasok, ezért itt a remek alkalom. Meg kell mondjam szigorúak a szempontjaim, de nem jobban mint bárki másnak. Számomra a legfontosabb a közös hang, az atmoszféra amiben jól érzem magam és a kisugárzás illetve személyiség amivel persze azonosulni is tudok. Emellett a helyesírás az egyik, a minőség pedig a másik gyengém.

sminkkel

Sminkkel – Az elsők között is az első volt, amit felfedeztem. Hosszú idő után ősszel találkoztunk először és igen, élőben is olyan,  mint  amilyennek képzeltem. Szeretem a munkáját, de főleg a mindent átható személyiségét.

 

kezelese

A sminkecset kezelése – Calo(z) és Viki több szempontból is nagy kedvenceim. Anno amikor felfedeztem az oldalt, az első gondolatom az volt, hogy ez igen, nagyon egyben van. A blognak van egyénisége, minőségi és összeszedett munkákat láthatunk és megint elfogult vagyok, mert egyébként is nagyon kedvelem mindkettőjüket. 

 

mara

Makeup Universe – Talán 2 éve találkoztunk először, emlékszem, hogy olyan volt az arca, mintha photoshopolták volna. Később elkezdtem tisztelni a munkáit, végül megismertem és tény, hogy Mara nem minden napi, én pont ezt szeretem benne.

 

sminknaplo

Sminknapló by Carmenesque – A hűvös elegancia. Nagyon szeretem a blog légkörét, van kisugárzása és igen, visszafogott, mégis tudom, hogy rengeteg közös témánk lenne. Ha egy hajgumiról írna, azt is elolvasnám. 

 

citromhab

Citromhab – Évit teljesen másért, másként kedvelek. Olyan, mintha régóta ismerném és a kellemes hangján készült videóit nézve úgy érzem egy barátnőmmel beszélgetek, mindezt a lehető legtermészetesebb módon. 

 

kata

Katie Beauty – Katával az a helyzet, hogy amióta találkoztunk tudom, hogy sokkal jobb arc, mint gondoltam. Bőven van bennünk közös, bírom a stílusát, ezzel együtt már sokkal szívesebben olvasok tőle bármit. Egyébként ha már itt tartunk, Vikivel is pontosan így történt, ezért megéri elmenni egy-egy blogger eseményre! 🙂

 

lakkom

Lakkomlakkom – Édes drága Edina, ha használnám a bájos jelzőt, most használnám 🙂 Olyan, mint egy jó franchise, minden alkalommal, kivétel nélkül ugyanazt a minőséget kapom. Nincsenek rossz képek vagy zagyva szöveg, a léc magasan van, de egyszer sem láttam rezegni. 

 

ingrid

F*ck yeah Pretty Nails – Azaz Ingrid, szintén közel áll hozzám. Csak ismételni tudom magam, tetszik az ő és/vagy blog kisugárzása, szépek a munkái és az ízlésünk is nagyon hasonló. 

 

eniko

You are my Cup of Tea – Szintén más kategória, de nagyon kedves nekem Enikővel, az egyik szerzőjével együtt. A baba elég nagy már ahhoz, hogy le tudjak lépni edzeni, ehhez nagy lökést ad a Fittnapló!

 

Az idei évem finoman szólva is sűrű volt. Új lakás, berendezkedés, felkészülés az anyaságra (??), változások, soha nem ismert érzelmek és rengeteg hullámzás. A születésnapomon megszületett a fiam, azóta megfordult velem a világ és ez így van rendjén. 

kep-24

Az biztos, hogy elindítani a blogot az egyik legjobb ötletem volt idén! Alábbi a kedvenc, hétköznapot jól demonstráló képem 

smink

 

Köszönöm Nektek, hogy eljutottunk idáig, remélem velem tartotok a következő évben is!

Külön köszönet drága dyna és jikka, legkedvesebb olvasóim, nagyon sok töltést kaptam tőletek!

Minden jót kívánok Nektek, innen folytatjuk!  😉

 

 • jikka

  jajmár, milyen vagy, köszönöm :-) (most majdnem elpityeredtem, nem kéne pezsgőzés közben ilyeneket olvasnom :-) ) egyébként az első négy nekem is benne van a top 5-ben.

  • Odil

   Én köszönöm :D

 • Dyna

  és jött érzékeny dyna, aki nyomban be is könnyezett! ^^ cuki vagy, köszönöm szépen. :) ők nagyrészt az én kedvenceim is, csak picit más sorrendben. meg bónuszban Te. (nah meg még 1-2 kisebb blogocska úgyszintén)

  • Odil

   Jaaa a sorrend az mindegy, így alakult :) Szeretés van! ;)

 • Carmenesque

  Jajj, de cuki vagy köszönöm a helyet a listádon. Azért talán hajgumiról nem fogok írni, de ki tudja, lehet, hogy ott is lesz valami forradalmi újítás, ami megérdemel egy posztot. :D

  • Odil

   Még meglepődsz? A Tangle Teezer után bármi lehet! :D

 • sminkkel

  Nagyon, nagyon, nagyon szépen köszönöm.:)))))))) És én is úgy örültem, hogy végre találkoztunk.

  • Odil

   Én is!!! Remélem lesz belőle rendszer :)

 • Katie

  Hogy Te milyen édes vagy!? Köszönöm szépen! Én is nagyon örülök, hogy megismerkedtünk és már alig várom, hogy tavasszal újra összefussunk! :)

  • Odil

   Én is és megígértem, hogy kevesebbet beszélek majd :D

 • Edina

  Hogy nem láttam én ezt a posztot eddig?! Örülök, hogy bekerültem a listádba, főleg, ha megnézem, kikkel együtt. ^^ Köszönöm, hogy megemlítettél, nagyon bájos dolog volt Tőled. :P:P <3

  • Odil

   Ah a szolgáltató váltás nehezíti a dolgot, már sokszor előfordult, hogy nem látják miket irkálok itt :) :( Iagzán nincs mit, nagy valószínűséggel ez már így marad :D <3

 • Nati

  Nagyon szuper blogok ezek, én is olvasom mind. Hadd mondjam el, h nemcsak azért lettél nagy kedvenc, mert szeretem, ahogy írsz, vagy mert jó termékeket mutatsz be, hanem azért is, mert megmutattad, h kisbaba mellett is tud működni ez a dolog. Megmutatod a nőknek, h igenis lehet így is, nem kell elhanyagolni magunkat, és a hobbinkat, csak azért, mert gyermekünk született! Példamutató vagy!

  • Odil

   Jajj Nati, ezt meg is könnyeztem, köszönöm szépen! Biztosan írok majd erről, mert szerintem is nagyon fontos téma és remélem, hogy valami kis lökést adok ezzel azoknak a nőknek akik hozzám hasonlóan gondolkoznak, de legalábbis nem szeretnék elfelejteni önmagukat :)

 • Vanity

  <3 :* Remélem nem sokára találkozunk, csak végezzünk már a költözési mizériával.... tiszta ideggombóc vagyok, a blogra sincs időm, sőt olvasni se nagyon...No, de ma kis esti olvasgatásom lesz itt Nálad Szívem. Sok fincsi posztot írtál, mióta kivontam magam a forgalomból. :)

  • Odil

   Nincs semmi baj, ne stresszelj! Eddig több, mint harmincszor (és sajna nem túlzok) költöztem, tudom milyen káosz. Nem érdekel engem a tavasz, találkozzunk amint kialakultatok! :D A többi pedig megvár ;) <3

 • Vanity

  *nem sokára=nemsokára Fáradt vagyok. :D

Leave a comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .