The Body Shop All-In-One pirosítók

 

Extra könnyű pirosító púder, melyet könnyedén felvihetsz az arcodra. Az e-vitaminnak és a marula olajnak köszönhetően több, mint egy sima pirosító. Extra könnyű, építhető és hosszan tartó szín.

 
A marula olajról: 
 
“Méltányos közösségi kereskedelemből származó marulaolajunkat a Namíbiai Eudafano Nők Egyesületétől szerezzük be. A marulaolaj fantasztikus hidratáló olaj, természetesen gazdag E-vitaminban és tápláló esszenciális zsírsavakban. A földre esett marulát kézzel szedik össze, a magot a forró namíbiai napon kiszárítják, majd a zamatos-olajos belét kikaparják. Ezután a magokból hidegen, kézzel sajtolják ki az értékes és nagyon könnyű olajat, melyet főleg sminkjeinkben használunk fel. Az Eudafano Termelőszövetkezetnek 5000 kizárólag női tagja van, akik ételt és ruhát vesznek maguknak és gyermekeinknek a bevételből, illetve a gyerekek iskoláztatását fizetik a befolyt összegből.”
 
 
 
Igazság szerint amikor a szerencsekerék forgatásnak egyet fizet kettőt kap kupon lett az eredménye, szinte biztos voltam benne, hogy a pirosítókra esik majd a választásom.
 
 
A Flushed (03) sötétebb barackos, apró arany csillámokkal. A színe gyönyörű, de a csillámokkal bizony  meggyűlt a bajom. Darabos, eldolgozáskor önálló életre kel, ezért ügyesnek kell lenni ahhoz, hogy ne foltokban legyen jelen itt-ott. 
 
 
Sorrendben: Benefit Bella Bamba, Sleek Rose Gold és TBS Flushed
 
Látszik a különbség, az első kettőnél meg van a szép arany fény, míg a harmadiknál inkább arany darabkák, amiket ha elkezdtem volna satírozni, el is tűntek volna. 
 
 
Következő áldozat a Marshmallow (04), ami egy igazi Pink árnyalat.
Lévén, hogy teljesen matt, vele kevesebb gondom volt.
 
 
Egyik sem kimondottan selymes, inkább púderes. 
 
  
Napsütésben is megörökítettem, biztos ami biztos. 
 
Összességében nem tudom melyik irányba is billen a mérleg. Mind a kettő jól teljesít (leszámítva ezt a csillám mizériát), puha ecsettel jól kezelhető és szépen építhető. Illatuk nincsen, állagukat tekintve lehetnének kicsit finomabbak. Tartósságot tekintve szintén nem kiemelkedőek, a fent említettek simán lekörözik, de hogy kedvezőbb árban is mondjak példát, a Paese pirosító viszi a pálmát.
 
Az áruk 3190Ft/db, ami lássuk be ahhoz képest elég sok és még csak nem is vagyok lenyűgözve. 
 
 
Kipróbálnék-e más árnyalatot is? Nem, fel sem merült bennem. 
 
 • Fleur

  Hát....azt hittem, jobbak :D

 • Azrail

  Pirosítót se veszek a TBS-től...

 • jikka

  ... valamint szempillaspirált se (a lányom megkapta játszani)

 • Odil

  Én is!

 • Odil

  Próbálom mentegetni, mert nem teljesen használhatatlan egyik sem, de kétségtelenül csalódás.

 • Odil

  jájj. Hogy tetézzem, BB krémet sem!

Leave a comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..