Mindegy csak olcsó legyen?

Egyre terjednek azok az oldalak, amik összegyűjtik különböző cégek szolgáltatásait, termékeit, amihez kedvezményesen juthatunk hozzá. Kuponok gyűjtőoldalai ezek, melyeknek csak örül a gyanútlan vásárló, hisz ki nem örülne egy-egy jó vételnek. Én már nem is egyszer tapasztaltam, hogy bizony nem olyan zökkenőmentes a beváltás, de most egy bicskanyitogató ajánlatba futottam bele, miután elgondolkozom az oldal végleges kiiktatásán az életemből.

Nem tudom ki mennyire jártas a témában, ezért elnézést az alapos vesézésért. Vannak tehát az oldalak, amiket most nem kezdek sorolni. Feliratkozunk a hírlevélre, így minden reggel frissiben értesülhetünk az aktuális akciókról, legyen az nyaralás, kezelések, egy fagyi a sarkon vagy fogfehérítés, manapság már tényleg minden van.

Nekem talán három (a közismertebb oldalak) hírlevelei jönnek, amiket hol elolvasok, hol nem, volt ugyanis nem is egy kellemetlen eset. Előfordult, hogy a szolgáltató elfelejtett visszajelezni, hónapokig leveleztünk mire eljutott hozzám a termék és hasonló finomságok. Ezekért természetesen nem a közvetítő, sokkal inkább a partner a ludas.

Tegnap érkezett a hírlevél, miszerint Dior 20+2 (!!)színárnyalatos sminkkészletet vásárolhatok potom pénzért, ingyen házhoz szállítással. Hmm ez már így önmagában gyanús, de amint megláttam a képet, laikusként is érdekelni kezdett, hogy egy ilyen kaliberű cég, hogyan dobhatna piacra egy efféle palettát (ami egyébként csomagolásra Coastal Scents-re hajaz nekem).

“A Dior kozmetikai termékei hihetetlen folyamatokat visznek végbe az emberi bőrön, érezheted te is, hogy ezek a szemfestékek is tökéletesen simulnak az árnyékolható szemhéjra. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően, ez a márka nagyon-nagyon keresett.” – Én nem szeretném tudni, hogy ez a paletta milyen folyamatokat vinne végbe a szemeimen.
Böngészgettem egy keveset és meg is találtam ugyanezt a képet több helyen is, átlagban 7-12 dollárért.
Nem elég, hogy a leírás hihetetlenül gagyi és tele van helyesírási hibákkal, a webshop szintén, van képük ilyenekkel hülyíteni a népet és a legrosszabb, hogy működik is. Eddig 67 ember dobott ki 7000Ft-ot az ablakon. Nem is értem miért, hisz hamisítványnak is rossz, mellesleg ha ennyi pénzért vesztegetnék teljes áron, akkor nem lenne a márka az ami. 
Kérdésemre, miszerint ki vállalja a felelősséget az eredetiségért és vajon mit szól ehhez a fogyasztóvédelem, még nem kaptam választ. 
Tanulság: Mindig járjatok utána mire is költitek a fizetéseteket, mert egy megbízhatónak gondolt szolgáltató, még nem garancia!
  • phoenix

    Múltkor a BB-n "OPI" lakkokat kínáltak. Már a képről is teljesen egyértelmű volt, hogy valami gagyiról van szó, de aki nem látott még OPI lakkot, csak a nevet hallotta, és nem néz utána, az könnyen bedőlhetett ennek. Pár órával később pedig elnézést kértek, "tévedés történt", nem OPI-ról van szó...

  • Odil

    Az a jobbik eset ha elnézést kérnek. Ezúttal semmi hasonló nem történt, pedig azonnal többen is jelezték, hogy nem stimmel a dolog. A FB-on annyi volt a reakció, hogy "Nekem mondjuk nem áll halomban itthon a Christian Dior paletta, szóval nem tudok mit hozzáfűzni." Egyébként pedig most is fut az akció, a mindenkishopja.hu szerint eredeti a termék. Már 215 vásárlónál tartanak.

Leave a comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..